TIHOMIR IMAO SAOBRAĆAJKU, PA U BOLNICI DOŽIVEO ŠOK ŽIVOTA: Zbog ovog Bosanca ceo region PLAČE OD SMEHA (VIDEO)
Tihomir Vukoja, Foto: Printscreen/Youtube/Auslenderi

BIH

TIHOMIR IMAO SAOBRAĆAJKU, PA U BOLNICI DOŽIVEO ŠOK ŽIVOTA: Zbog ovog Bosanca ceo region PLAČE OD SMEHA (VIDEO)

Radio je brojne poslove – na farmi, kao dostavljač pica, u auto perionici, kao taksista.

Objavljeno:

Tihomir Vukoja iz Bosne ispričao je i brojne anegdote iz svog života iseljenika u Nemačkoj. Tihomir je duhovit, uvek raspoložen i nasmejan, a voditelj emisije tokom razgovora nije mogao da se uzdrži već se u više navrata smijao.

Radio je brojne poslove – na farmi, kao dostavljač pica, u auto perionici, kao taksista. Poslednjih nekoliko godina živi i radi u Nemačkoj.

Nije znao ni da bekne nemački kad je došao

„Zove me rođak, kaže da moram doći. Prvi posao mi je bio u auto perionici. Došao sam, sve Švabe, ja ne znam dve reči. On meni govori nešto na nemačkom, ja gledam u njega, isto kao tele. I vičem ‘ja, ja, ja, ja’. Stoji on i gleda u mene i ‘šajze’. Koji god dođe samo rukama odmahuju. Govori mi da operem felne, ja trljam šajbnu. Menjali smo gume, kaže mi šef da donesem šesnaesticu ključ, ja donesem gedoru, kaže ‘de upali svetla’, ja gasim svetla. Nisam znao ništa. I pomalo sam učio tako, bilo mi je teško u početku“, kazao je Tihomir, za YouTube kanal Auslender.

Od 12. godine je, kaže, vreme provodio po kafanama, sve do unazad tri-četiri meseca.

U bolnici mislili da je žena

Imao je saobraćajku jer je zaspao za volanom i prevrnuo se. Došla je Hitna pomoć, odveli su ga u bolnicu, a pošto nije imao dokumenta pomisli su da je žena.

„Tamo-amo i smeste me na ginekologiju. Pošto su misli da sam žena nisu mi vadili krv. Dobro sam prošao. Dođe jedna moja rođaka i kaže: ‘Zašto su te stavili ovde’ i ode i pita ih. Kaže im: ‘On je muško’. ‘Ma kakvi’, kažu, ‘žena je trudna’. ‘Kakva žena trudna, to je moj rođak’, kaže im ona. I od tada sam ostavio alkohol“.

Inače, navikao je da ljudi misle da je žensko, a zašto je tako ne zna.

Bonus video:

21:00

VEČERNJI DNEVNIK 09.05.2024.

(Espreso/Blic/FokusPress/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.